SKUPINA PROFICIO ::: KONTAKT ::: REFERENCE
Zavarovanje za primer smrtiZavarovanje za kritične bolezniNezgodaZdravstveno zavarovanjePremoženjeZa kaj varčevatiKdaj začeti varčevati in kolikoKje varčevati
 
 
 
 
 
 

Obvladujte in načrtujte
svoje finančno življenje!

O marsičem morate razmišljati že danes, saj bo kasneje prepozno!

  Finančna varnost in stabilnost sta temelja kakovostnega življenja. Od vaših odločitev je odvisno ali bo jutri boljši od danes. Razmišljanje o doseganju finančnih ciljev je postala nujnost za zagotavljanje danes temeljnih življenjskih pogojev, kot so:

- dodatna pokojnina,
- nakup nepremičnine in opreme,
- izobrazba otrok, otrokov prvi avto in stanovanje,

- sredstva za nepredvidljive dogodke ipd.

Vsi pa si radi kdaj privoščimo še kakšno potovanje, počitnice, morda potrebujemo nov avtomobil, televizor …

Varčevanje je temelj stabilnosti in polnega življenja. Učinkovito obvladovanje osebnih financ ni enostavno in zahteva znanje in čas. Dovolite, da za to namesto vas poskrbi PROFICIO PS!  

:: VARČEVANJE ZA DODATNO POKOJNINO

 

  S pomanjkanjem sredstev za življenje se danes bori že več kot polovica upokojencev, katerih pokojnine ne dosegajo izračunanega minimalnega zneska. To dejstvo pa dejansko zadeva tri generacije: že upokojene in tiste tik pred upokojitvijo, ki se jim znižujejo pravice, za katere so bili prepričani, da so jih že pridobili, vmesno generacijo, ki se problema šele delno zaveda, ter vse, ki so šele na začetku delovne poti in imajo občutek, da na vse skupaj tako ali tako nimajo vpliva.

Kaj kažejo dejstva (kliknite na sličico za večji prikaz):

 


:: VARČEVANJE ZA HIŠO ALI STANOVANJE

  Ustvarjanje lastnega doma pogosto zveni kot nedosegljiv cilj.  A ni nujno, da je tako! S pravim pristopom, obvladovanjem in prestrukturiranjem vaših finančnih naložb ter nadzorom porabe je tudi takšen cilj povsem dosegljiv. Kako hitro ga boste dosegli – ali vam bolj ustreza  dolgoročno varčevanje ali dobro izbrane naložbene možnosti – pa je odvisno od vaše nagnjenosti k tveganju in strokovne pomoči izkušenih svetovalcev PROFICA PS!

>> NAZAJ NA VRH <<


:: VARČEVANJE ZA OTROKA

  Kot starši ste odgovorni za zdravo mladost svojih otrok ter kakovosten razvoj na njihovi poti vse do odraslosti. To pa zahteva nemalo stroškov. Pa ste že kdaj dejansko pomislili, koliko vas stane skrb za otroka? Po izračunu v članku avtorice Stele Mihajlović, objavljenem v Mojih financah januarja 2007, do otrokovega 25. leta starosti v povprečju porabite kar 125.000 €!

>> NAZAJ NA VRH <<


:: NEPREDVIDLJIVI DOGODKI 

Ljudje smo v resnici varni le toliko, kolikor nam to omogoča naša finančna rezerva. Nepredvidljivi neljubi dogodki so v življenju stalnica, a jih lahko obvladamo brez večjih pretresov, če se nanje predhodno pripravimo. Za lastno finančno stabilnost se splača poskrbeti danes, ko prejemamo redne mesečne prihodke, in ne šele takrat, ko bomo finančno rezervo že potrebovali. Redni mesečni obroki v okviru zmožnosti ne bodo opazno zmanjšali nivo našega življenjskega standarda, nedvomno pa omogočijo občutek varnosti. Poleg tega bo s časom in dobrim izborom naložbe naša finančna rezerva le rasla in se plemenitila!

>> NAZAJ NA VRH <<

Veselimo se vašega klica, e-pošte ali osebnega obiska!