SKUPINA PROFICIO ::: KONTAKT ::: REFERENCE
Zavarovanje za primer smrtiZavarovanje za kritične bolezniNezgodaZdravstveno zavarovanjePremoženjeZa kaj varčevatiKdaj začeti varčevati in kolikoKje varčevati
 
 
 
 
 
 
 

Poznamo
vaše potrebe in
za vas
izluščimo najbolje.

Prave poti ni lahko poiskati, zlasti če niste izurjen finančni strokovnjak.

Tako kot imamo različne finančne cilje, so drugačne tudi poti ter potreben čas za dosego zastavljenega:

  • Varnostna rezerva se oblikuje v višini od 3 do 24 mesečnih plač. Namenjena je za sprotne nepredvidene izdatke, zanjo pa se varčuje na varčevalnem računu ali s kratkoročnimi depoziti na banki.
  • Srednjeročni varčevalni cilj pomeni varčevanje za hišo, avto, dražja potovanja ipd. Primeren način varčevanja je v vzajemnih skladih ali z naložbami v delnice, lahko z enkratnimi pologi z različno dinamiko investiranja.
  • Dolgoročni strateški varčevalni cilji pa so vezani na dodatno pokojnino, zagotavljanje zadostnih finančnih sredstev za otroka (nepremičnina, šolanje) ipd. Primerna oblika je varčevanje skozi naložbena življenjska zavarovanja ali z varčevalnimi načrti (obročno varčevanje v vzajemnih skladih).

Kot odlični poznavalci celotne ponudbe na trgu in neodvisni svetovalci, smo lahko vaš osebni premoženjski asistent! Na osnovi poglobljenega razgovora ugotovimo vaše potrebe in pričakovanja. Naša naloga je, da zanje poiščemo pot do uresničitve.

Veselimo se vašega klica , e-pošte ali osebnega obiska!