SKUPINA PROFICIO ::: KONTAKT ::: REFERENCE
Zavarovanje za primer smrtiZavarovanje za kritične bolezniNezgodaZdravstveno zavarovanjePremoženjeZa kaj varčevatiKdaj začeti varčevati in kolikoKje varčevati
 
 
 
 
 
 

Pomembno je,
da o varčevanju
pričnete razmišljati
čim prej,

saj boste tako mesečno odvajali nižji znesek, dolgoročno pa boste privarčevali bistveno več.

Za lepo in brezskrbno starost.

 

Naše pokojnine bodo v prihodnosti pokrivale vedno manj standarda, ki ga uživamo danes. Če upoštevamo, da znajo ob upokojitvi poleg tega naše potrebe zaradi različnih zdravstvenih razlogov še narasti, pa je smiselnost varčevanja če še toliko večja.

Prej kot začnemo varčevati in dlje ko to počnemo, lažje in z nižjimi vložki zagotavljamo, da bomo ob upokojitvi obdržali življenjski standard na nivoju, ki smo ga vajeni. Prihodkovno vrzel ob upokojitvi lahko vnaprej zapolnimo z relativno majhnimi zneski:

Opombe: informativni izračun je narejen ob upoštevanju 7 % letne donosnosti vloženih sredstev ter ne vključuje inflacije ali stroškov  finančne naložbe. Ko se sredstva izplačujejo v obliki rente, je v izračunu upoštevano, da se preostanek sredstev prav tako plemeniti s 7 % letno donosnostjo.

Vaš osebni izračun varčevanja za pokojnino, za otroka, novo stanovanje ali hišo vam pomagamo pripraviti povsem brezplačno in neobvezno.

 

Vas zanima več? Veselimo se vašega klica, e-pošte ali osebnega obiska!