SKUPINA PROFICIO ::: KONTAKT ::: REFERENCE


Naše pretekle aktivnosti na področju odgovornega poslovanja.

 

RE:FRESH MARIBOR

September 2013

Združenje za promocijo in soustavrjanje urbane kulture Vinilija je prvi jesenski mesec štajersko prestolnico poživilo s festivalom Re:Fresh Maribor z namenom zapolnitve 'vakuuma', ki ga v mestu in širši regiji občutijo predvsem pripadniki in privrženci urbane kulture.

Z glasbenimi, športnimi in umetnostnimi vsebinami, drugačnim pristopom in veliko željo po spremembah želi društvo vnesti svež veter v mesto; želijo, da bi skladno z vizijo in interesi mesta skozi ulično umetnost, tako meščanom kot zunanjemu svetu sporočili, da so mlado, odprto, napredno in predvsem 'osveženo' mesto - mesto sprememb.

S sponzoriranjem festivala in podporo delovanju društva smo podprli vizijo, da se RE:FRESH razvije v mestno in spletno platformo, ki se bo zavzemala za soustvarjanje in promocijo inovativnih, 'svežih' projektov urbane kulture v mestu in hkrati strmela k nenehnemu sodelovanju in povezovanju zainteresiranih posameznikov in organizacij s sorodnim poslanstvom.

Festival in novonastala platforma želita postati pomembna dodana vrednost stalne mariborske turistične ponudbe, ki bo mesto naredila zanimivo za širšo javnost, prav tako pa Mariboru dala podobo naprednega, inovativnega, urbanega, svežega in ekološko zavednega mesta.

 

CVETJE IN PECIVO!

Junij, 2013

Turistično društvo Zg. Kungota je v juniju orgniziralo že tradicionalni Festival Cvetje pecivo. V PROFICIU PS smo finančno pomagali pri izvedbi bogatega in zanimivega programa.

NAZAJ NA VRH